2012. március 2., péntek

Tiffany szív. Gyönyörű ajándéktárgy, dísztárgy - Jelenlegi ára: 3 999 Ft *

Ajándéknak (Karácsonyra is! ) rendkívül elegáns és maradandó, gyönyörű használati műtárgy! Biztos lehet benne, hogy hosszú évtizedekig emlékezetes marad ez a különleges, extravagáns gyönyörűség, ajándék!
A közelgő ünnepekre tekintettel most, önköltségi áron! Kettöt fizet hármat vihet ebből a gyönyörű, extravagáns ajándéktárgyból! Ne hagyja ki, ez, maradandó és rendkívüli szépségű ajándéktárgy mindenkinek!
13X14cm-esTiffany szív. Elképesztően eredeti, elegáns ajándéktárgy, műtárgy, hála ajándéknak is kiváló.  
Ablakba akasztva, falra akasztva, szobadísznek, eredeti és elegáns, gyönyörű műtárgy, ajándéktárgy.
Ablakra rögzítő szerelvényt (3 fm átlátszó zsinor, menetes kampó) adunk a termékhez.  
A Tiffany Szív hátulja 1. 5 mm vastag Vörösréz szállal van megerősítve (beforrasztva). A megerősítés az esztétikai hatást nem befolyásolja, a külső hatásokkal szemben fokozott védelmet biztosít!  Különlegesen erőssé, strapabíróvá (elpusztíthatatlanná) teszi e különlegessen mutatós műtárgyat.
Az erőszakos sérülések kivételével, a műtárgyra ÖRÖK CSERE CGARANCIÁT vállalunk!
Az eladó összes aukciójának megtekintése
 ikonra kattintva! Sok értékes, szép, Karácsonyi ajándék várja baráti áron, azonnal megvásárolhatóan "FIX áron"!  Nézze meg többi akciós Karácsonyi ajándék kínálatunkat is!
 
Minden termékünket a legnagyobb gondossággal, több rétegben buborékos fóliába és vastag gyűrt papiba csomagoljuk, majd kibélelt erős dobozban kerülnek póstázásra! A postai szállítás során esetlegessen keletkezhető terméksérülésekért cseregaranciát vállalunk, az esetlegessen sérült termékünket visszaküldés után díj és költségmentessen kicseréljük és újból póstázzuk a mi költségünkre!    
TELJESKÖRŰ JÓTÁLLÁS ÉS CSEREGARANCIA!!


Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 05:33
. Tiffany szív. Gyönyörű ajándéktárgy, dísztárgy - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Fontos