2012. február 22., szerda

Akció! 1 napos síelés Donovalyn autóbusszal - Jelenlegi ára: 7 950 Ft *

Egy napos síelés DONOVALYN!
A Február 4-i időpontra minden hely elkelt, új időpont!
Időpont: 2012. február 25.
Utazás: autóbusszal
Találkozás: 5: 30 órától a Blaha Lujza téren Indulás: 6: 00 órakor
Egyéb: sí- és szánkófelszerelést az autóbusz csomagterében lehet szállítani
A mai napot Donovalyban, a híres sí központban töltjük. A Budapesthez legközelebb eső sí terület nemcsak kezdő, hanem haladó síelőknek is megfelelő terepet biztosít, a kisebb korosztály pedig önfeledten szánkózhat a kellemes környezetben. A Park Snow Donovaly szolgáltatásai közé tartozik a síléc és snowboard kölcsönző, sí-szervíz, valamint síiskola kezdőknek. Amennyiben a látási viszonyok megfelelőek, felvonóra szállunk és felmegyünk az 1800 m magasan lévő kilátóba,, ahonnan szép kilátás tárul elénk. Akik továbbra is Donovalyban maradnak nekik a síelés mellett remek kikapcsolódási lehetőségek állnak rendelkezésre, így például ki lehet próbálni a kutyaszánt vagy a lovas fogatot is. Ha már mindent kipróbáltak, akkor jó meleg étterem vár, ahol éhségünket csillapíthatjuk vagy forralt bor mellett melegedhetünk. Azokkal a vendégekkel, akik nem a síelést választják – felkeressük Besztercebányát és megismerkedünk a szépen megújult város látnivalóival. A séta során megtekintjük Bél Mátyás egykori házát, a Bethlen Gábor házat, a híres Láncos házat az egykor vár területén található Mátyás házat és a közelében található templomát, valamint a Városi Múzeum kiállítását, majd visszaindulásig szabad programot biztosítunk. A kirándulást követően visszatérünk a síelőkért és 17 órakor együtt indulunk Budapestre, visszaérkezés 20-21 óra között.
Donovaly – sípálya adatok: Magasság: 915-1361 m Szintkülönbség: 446 m  Sípályák hossza: 10. 9 km
fekete: 100 m,   piros: 5. 1 km, kék: 5. 7 km, Liftek száma: 16, 2 ülő 14 húzó, Sífutópálya: 30 km.
Funpark gyereknek. Síbérlet 2010/2011: 1 nap
Felnőtt: 24. 00 € , Gyerek: 17. 00 € (6-12 éves),   Diák: 19. 00 € (12-18 éves).
Részvételi díj :      7. 950. -Ft/fő
A részvételi díj minden költséget tartalmaz: (Utazás ára, foglalási díj, kötelező BBP biztosítás sport balesetre is, stornó. )
Külön, plusz költségek amik helyben fizetendők:
Síbérlet, napi jegy vagy bérlet, a leírás tartalmazza!
Önök kérdezték, Mi válaszolunk!
Milyen felszereltségű busszal viszik az utasokat?
Az utazás minden esetben felső kategóriás nyugati típusú autóbuszokkal történik. Típustól függően az ülések dönthetők és szélesíthetők. A buszok lehetnek emeletesek és normál kialakításúak, ez a jelentkezők létszámától függ. A buszokon WC is megtalálható, de mivel 3-4 óránként pihenőt tartunk - benzinkutaknál, így mindenki rendezett körülmények közt keresheti fel az illem helységeket.
Mit tartalmaz a BBP biztosítás, és miért kötelező?
A bbp biztosítás külföldi utazás illetve ott tartózkodás esetén nyújt biztosítási megoldást baleset, betegség illetve poggyászkár esetén. A biztosítási kötvény megléte biztosítja számunkra a külföldi orvosi ellátást és eltulajdonított ingóságaink értékének megfizetését. A biztosítás csoportosan, az autóbusz rendszámához rendelt, így az egyénileg biztosítással rendelkezők számára is kötelezően fizetendő.
Az ülés rend előre meg van-e határozva, vagy pedig az érkezés sorrendje szerint foglalhatjuk el helyünket az autóbuszon?
Az ültetésnél figyelembe vesszük az egyéni kívánságokat. Ha ilyen kérése van, akkor jelezze foglalásánál. Fix ülő helyet 2. 000. -Ft/fő áron tudunk biztosítani.



Jelenlegi ára: 7 950 Ft

Az aukció vége: 2012-02-21 23:11
. Akció! 1 napos síelés Donovalyn autóbusszal - Jelenlegi ára: 7 950 Ft

Fontos